SeasonApril 2024 |
|||
|
|||
Mini Lattich mit French Dressing und Freilandei MIni Lettuce with French Dressing and soft boiled Egg |
18.- |
||
Crevetten-Avocado Cocktail Shrimp and Avocado Cocktail |
38.- |
||
Weisse Spargeln mit Sauce Hollandaise White Asparagus with melted Butter or Hollandaise Sauce |
38.- |
45.- |
|
dazu Jamón Ibérico Pata Negra oder Alaska smoked Salmon side Jamón Ibérico Pata Negra or Alaska smoked Salmon |
16.- |
||
|
|||
Risotto mit schwarzen Winter Trüffeln Risotto with black Winter Truffles |
52.- |
62.- |
|
Taglierini mit schwarzen Winter Trüffeln Fine Noodles with black Winter Truffles |
52.- |
62.- |
|
|
|||
Kalbsschnitzel mit Zitronensauce und Taglierini Veal Escalopes with Lemon Sauce and fine Noodles |
58.- |
||
Wiener Backhendl mit Kartoffel-Gurkensalat Baked Chicken "Viennese Style" with warm Potato Cucumber Salad |
52.- |
||
Kalbskotelett mit Safran Risotto Veal Cutlet with Saffron Risotto |
350g |
74.- |
|
|