SeasonSeptember 2023 |
|||
|
|||
Nüsslisalat mit French Dressing und Ei Lambs Lettuce with French Dressing and Egg |
19.- |
||
Crevetten-Avocado Cocktail Shrimp and Avocado Cocktail |
34.- |
||
Gazpacho Cold Gazpacho Soup |
18.- |
||
Risotto mit schwarzen Sommer Trüffeln Risotto with black Summer Truffles |
45.- |
56.- |
|
Taglierini mit schwarzen Sommer Trüffeln Fine Noodles with black Summer Truffles |
45.- |
56.- |
|
|
|||
|
|||
Vitello Tonnato Cold Slices of Tender Veal with Tuna Sauce and Capers |
42.- |
||
Salade Niçoise mit mariniertem Thunfisch Warm Nizza Style Salade with green Beans and marinated Tuna |
44.- |
||
Wiener Backhendl mit Kartoffel-Gurkensalat Baked Chicken "Viennese Style" with warm Potato Cucumber Salad |
49.- |
||
Kalbsschnitzel mit Zitronensauce und Taglierini Veal Escalopes with Lemon Sauce and fine Noodles |
56.- |
||
Kalbskotelett mit Safran Risotto Veal Cutlet with Saffron Risotto |
350g |
68.- |
|
|