SeasonJuli 2025 |
|||
|
|||
Mini Lattich mit French Dressing und Freilandei Mini Lettuce with French Dressing and boiled Egg |
18.- |
||
SPINATSALAT MIT EIERSCHWÄMMLI Spinach Salad with Chanterelles |
26.- |
||
GURKENSALAT MIT DIL Cucumber Salad with Dill |
16.- |
||
Crevetten-Avocado Cocktail Shrimp and Avocado Cocktail |
38.- |
||
dazu Jamón Ibérico Pata Negra oder Alaska smoked Salmon side Jamón Ibérico Pata Negra or Scottish smoked Salmon |
16.- |
||
Gazpacho Cold Gazpacho Soup |
18.- |
||
|
|||
Risotto mit schwarzen Sommer Trüffeln Risotto with black Summer Truffles |
56.- |
64.- |
|
Taglierini mit schwarzen Sommer Trüffeln Fine Noodles with black Summer Truffles |
56.- |
64.- |
|
|
|||
Vitello Tonnato Cold Slices of Tender Veal with Tuna Sauce and Capers |
46.- |
||
Salade Niçoise mit mariniertem Thunfisch Warm Nizza Style Salade with green Beans and marinated Tuna |
46.- |
||
Kalbsschnitzel mit Zitronensauce und Taglierini Veal Escalopes with Lemon Sauce and fine Noodles |
58.- |
||
Kalbskotelett mit Safran Risotto Veal Cutlet with Saffron Risotto |
350g |
74.- |
|
|
|||
Saison Dessert Season Dessert |
18.- |