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Christmas 2018

A la Carte

STARTERS

Crevetten und Avocado mit Youzu Balsam

Shrimp and Avocado with Youzu Balsam

26.-

Randen Carpaccio mit gebratenen Riesencrevetten

Beetroot Carpaccio with sauteed King Prawns

 

28.-

Auberginen Tatar mit Tomaten und Mozzarella di Bufala

Eggplant Tatar with Tomatoes and Buffalo Mozzarella

24.-

Geräucherte Entenbrust mit Chicoréesalat

Smoked Breast of Duck with French Chicory Salad

26.-

Consommé Royal

Clear Beef Consommé  Royale  

18.-

MAIN

Taglierini mit schwarzen Winter Trüffeln

Fine Noodles with black Winter Truffles

48.-

Zander Filet mit Champagnerkraut und Salzkartoffeln

Filet of Pike Perch with Champagne Sauerkraut and steamed Potatoes

 

49.-

Seeteufel mit Estragonsauce und Kartoffelpurée

Monk Fish with Tarragon Sauce and mashed Potatoes

56.-

Kalbsfilet mit Morchelsauce und feinen Nudeln

Filet of Veal with Morel Sauce and fine Noodles

58.-

Rindsfilet Black Angus mit Trüffel-Risotto

Filet of Angus Beef with black Truffles Risotto

160g / 62.-

DESSERTS

White Christmas Chocolate Surprise

White and dark Chocolate Surprise

 

18.-

Ananas Macédoine mit weissem Rum und  Kokosnuss-Glacé

Pineapple Salad with white Rum and Coconut Ice Cream

 

18.-

Marroni Mont Blanc mit Meringues und Schlagrahm

Chestnut Mont Blanc with Meringue and whipped Cream

18.-

Panna Cotta Trifle mit Orangen und Grand Marnier Glacé

Panna Cotta with caramelized Oranges and Grand Marnier Ice Cream

 

18.-

FROMAGES Cheese

Comté mit Quitten-Gelée

Vacherin Mont d’Or

Comté with Quince-Jelly

Vacherin Mont d’Or

18.-

SÜSSWEIN Sweet Wine

Château Lafaurie-Peyraguey, 1er cru class, 2013 

Sémillon, Sauvignon blanc, Muscadelle

Bordeaux, Sauternes ac

 

5cl

12.-

 

Christmas

Menu
 

Consommé Royal

Clear Beef Consommé Royale

 

***

Weihnachtsgans mit Rotkraut und Quarkspätzli

Christmas Goose with red Cabbage and Curd Spätzli

 

***

Panna Cotta Trifle

with caramelized Oranges and Grand Marnier Ice Cream

 

 

Menu

89.-