Druckversion

Silvester 2018

A la Carte

Starters

Coquilles St. Jacques mit Citrus Fenchelsalat

Grilled Scallops with Citrus Fennel Salad

28.-

Crevetten Cocktail mit Avocado                                                                        

Shrimp Cocktail with Avocado

28.-

Auberginen Tatar mit Tomaten und Mozzarella di Bufala

Roasted Eggplant Tatar with Tomatoes and Buffalo Mozzarella

24.-

Geräucherter Lachs mit Blinis und Sauerrahm

Smoked Salmon with Blinis and Sour Cream

36.-

Kartoffelvelouté mit schwarzen Winter Trüffeln

Potato Cream Soup with black Winter Truffles  

21.-

Main

Taglierini mit schwarzen Winter Trüffeln

Taglierini with black Winter Truffles

52.-

Steinbutt mit Sauce Hollandaise, Spinat und Salzkartoffeln

Turbot Filet with Hollandaise Sauce, Spinach and boiled Potatoes

62.-

Kalbsfilet an Zitronensauce mit Taglierini

Veal Filet with Lemon Sauce and fine Noodles

62.-

Rindsfilet ”Chateaubriand” mit Trüffel-Stampfkartoffeln

Filet of Beef Chateaubriand Style with crushed Potatoes and black Truffles

64.-

DESSERTS

Profiteroles Saint Honoré

Caramelized Profiteroles with Vanilla Kirsch Cream

18.-

Kastanienmousse mit Kaki-Kompott

Chestnut Mousse with Persimmon Compote

18.-

Mousse au Chocolat “After Eight”

Dark Chocolate Mousse with Mint Sauce

18.-

Ananas Salat mit Passionsfrucht-Sorbet

Pineapple Salad with Passionfruit Sherbet

18.-

Kaffee Crème Brûlée mit Amaretti Crumble

Coffee Crème Brûlée with Amaretti Crumble

 

18.-

FROMAGES Cheese

Vacherin Mont d’Or

Comté Hart-Rohmilch Käse mit Quittengelée

Vacherin Mont d’Or

Comté Cheese with Quince Jelly

18.-

SÜSSWEIN Sweet Wine

Château Lafaurie-Peyraguey - 1er cru class, 2013 

Bordeaux, Sauternes ac                                                          

5cl

12.-

 

Silvester

Menu
 

Coquilles Saint Jacques mit Citrus Fenchelsalat

Grilled Scallops with Citrus Fennel Salad

 

***

Rindsfilet "Chateaubriand" mit Trüffel-Stampfkartoffeln

Filet of Beef Chateaubriand Style with crushed Potatoes and black Winter Truffles

 
 

***

Profiteroles Saint Honoré

Caramelized Profiteroles with Vanilla Kirsch Cream

 

 

Menu

105.-