Silvester 2019A la Carte |
|||
Starters |
Hummersalat mit Citrus Dressing Lobster Salad with Citrus Balm |
36.- |
|
Carpaccio mit schwarzen Wintertrüffeln Raw Filet of Beef with black Winter Truffles |
36.- |
||
Bufala Mozzarella mit Tomaten und Avocado Buffalo Mozzarella with Tomato and Avocado |
26.- |
||
Wintersalat mit Feigen,Pecan Nüssen und Blue Stilton Winter Salad with Figs, Pecan Nuts and Blue Stilton Cheese |
26.- |
||
Jamón Ibérico Pata Negra Gran Reserva D.O. Elegant Pata Negra Ham Gran Reserva D.O. |
28.- |
||
Consommé Double Beef Consommé double |
18.- |
||
FISH |
Royal Zander mit Champagnerkraut und Salzkartoffeln Filet of Pike Perch with Champagne Sauerkraut and boiled Potatoes |
52.- |
|
Steinbutt Filet mit Estragonsauce und Kartoffelpurée Turbot Filet with Tarragon Sauce and mashed Potatoes |
62.- |
||
Teriaky Lachs mit Japan Reis Filet of Wild Salmon with Teriaky Sauce and Japanese Rice |
56.- |
||
Classics |
Kalbsfilet mit Morchelsauce und Feinen Nudeln Veal Filet with Morrel Sauce and fine Noodles |
62.- |
|
Rindsfilet mit Trüffelrisotto Filet of Beef with Truffle Risotto |
160g / 62.- |
||
Perlhuhnbrust mit Rahmwirsing und Dauphine Kartoffeln Breast of Guinea Fowl with Savoy Cabbage and Dauphine Potatoes |
54.- |
||
Taglierini mit schwarzen Winter Trüffeln Taglierini with black Winter Truffles |
52.- |
||
DESSERTS |
Profiteroles au Chocolat Profiteroles with whipped Cream and Chocolate Sauce |
18.- |
|
Kastanien Trifle mit Quittensauce und Meringues Chestnut Trifle with Quince Sauce and whipped Meringues |
18.- |
||
Exotischer Fruchtsalat Exotic Fruit Salad |
18.- |
||
Crème Brûlée mit Passionsfrucht Crème Brûlée with Passion Fruit |
18.- |
||
FROMAGES Cheese |
Vacherin Mont d’Or mit Baguette Vacherin Mont d’Or with Baguette |
23.- |
|
Gemischter Käse Mixed Cheese |
23.- |
||
SĂSSWEIN Sweet Wine |
Château Lafaurie-Peyraguey - 1er cru class, 2013 Bordeaux, Sauternes ac |
5cl |
12.- |